wallpapers.123start.ro
despre noi
Categorii
Links
Contact
intrebari frecvente
 

 

Spatiu Cosmic
3D
Natura
Militar
Desene animate
Peisaje
Fractali
Flori
Personaje
Masini
Muzica
Filme
Jocuri
Diverse
Tipe
Animale 

wallpapers.123start.ro este mezinul familiei 123Start!, care este primul produs complex pe piata Internet de la noi. Astfel, 123Start! nu se limiteaza sa-ti ofere serviciile unui simplu portal, avand o preocupare permanenta pentru dezvoltare, in directii care sa-ti satisfaca setea de informatie, frumos si nu in ultimul rand, utilitate.

"Fratii mai mari" ai nou-nascutului wallpapers.123start.ro sunt:

123Start! Cel mai "mare" dintre toti. Este portalul care ofera INTOTDEAUNA informatii "la zi" sau chiar "la ora" in ceea ce priveste Vremea, Cursul Valutar, Horoscopul, Bioritmul, Programul TV, Mersul Trenurilor, curse de avion spre diferite destinatii cu TAROM dar si cu multe alte companii. Este punctul de Start pentru calatoriile tale in Internet!
Acvaria Este serviciul cel mai apreciat de utilizatorii pasionati de previziuni astrale. Avand in spate o colaborare foarte solida, Acvaria furnizeaza in permanenta informatii pertinente si detaliate in ceea ce priveste horoscopul.
Impreuna Este partea sentimentala, sensibila a familiei 123Start!. Serviciul se ocupa de gasirea celor mai multe compatibilitati intre cei ce simt nevoia sa imparta ceea ce au cu o alta persoana, sau cei care pur si simplu se simt singuri. Americanii il numesc "Dating Service", romanii "Matrimoniale", noi am preferat sa-i punem numele "Impreuna".
Bazar Afaceristul nostru. Ia legatura cu el si gasesti tot ce-ti poate trece prin cap. Mereu va avea ceva de vanzare sau de cuparare, se descurca in situatiile cele mai delicate. Copil destept, si sufletist - ii ajuta pe toti care au ganduri "afaceristice".
Games Daca nu stiai, traducerea este "Jocuri".
Mai vrei detalii?
Live Orice familie are si un artist. Al nostru este chiar renumit, din moment ce gazduieste sute de posturi de radio si televiziune, din toata lumea. Ce sa-ti mai spun ca majoritatea emit live pe Internet! S-a bagat si la TVR, si la Antena 1, si la BBC...
Se mai uita si la filme - d'aia a facut rost de o gramada de subtitari!
Cel mai bine ne pare ca n-a lasat scoala la o parte. Este educat si la curent cu totul, pentru ca mai citeste si ziarele de la noi in fiecare dimineata. Pe toate!
Daca nu ne crezi, fa-i o vizita.
Webcam Ne-am gandit sa adaugam la colectia media pe care intentionam sa o construim pentru voi inca un membru. El se ocupa cu colectarea camerelor web plasate peste tot in lume!
Poti sa vezi imagini in direct ale celor care-si dezvaluie viata in fata camerei, ale gradinilor zoologice, ale marilor orase...
Sunt chiar si cateva camere romanesti - mandria nationala a crescut cand le-am vazut :).
O sa-ti placa. Sigur.
EuroECHIPE

Familiei noastre dinamice ii lipsea in mod sigur un membru care sa respecte faimosul dicton "Minte sanatoasa intr-un corp sanatos"... Ne-am tot laudat ca suntem destepti, a venit vremea sa aratam ca suntem si dinamici! :)
Primul site de fotbal ce pune accent pe suporter si care incearca sa inteleaga fenomenul fotbalistic in profunzime a intrat sub tutela 123Start: EuroECHIPE.
Te asteptam. Trage si tu!