wallpapers.123start.ro
despre noi
Categorii
Links
Contact
intrebari frecvente
 

 

Spatiu Cosmic
3D
Natura
Militar
Desene animate
Peisaje
Fractali
Flori
Personaje
Masini
Muzica
Filme
Jocuri
Diverse
Tipe
Animale 

Cum gasesc o imagine?
In primul rand, daca ai noroc sa-ti placa, noi selectam la intamplare 6 (sase) imagini pe care ti le prezentam chiar la intrarea in site. Daca-ti place una dintre acestea, atunci se poate spune ca ai gasit-o! :)
Acum, mai poti sa accesezi butonul "Categorii" din stanga paginii. Iti vor fi afisate categoriile de imagini existente, si poti alege sa cauti dupa cate o categorie sau sa vezi toate imaginile disponibile.
Noi am incercat sa-ti fim de ajutor prin afisarea categoriei curente si a rezolutiei de desktop aleasa pentru care a fost realizata imaginea.

Cum obtin o imagine?
Nimic mai simplu! Tot ce trebuie sa faci este sa apesi cu mouse-ul pe imaginea mica pe care o vezi in prima faza, dupa care vei vedea ca se va deschide o pagina mare, care are inclusa si imaginea pe care o cauti, de aceasta data la marime reala (daca pagina nu se deschide, atunci browserul tau nu suporta javascript. Daca vrei imaginea, ar cam trebui sa faci ceva in privinta asta!). Cu click dreapta (Alt+Click daca esti utilizator de Mac) apare meniul din care se selecteaza "Save Picture As..". Salveaza imaginea intr-un director ales (atentie ca extensia sa fie ".jpg" - nu lasa terminatia ".jpe" !!!).
Gata, e a ta!

Cum instalez un wallpaper?
Pentru utilizatorii de Windows: Click dreapta pe desktop si apoi se selecteaza "Properties" (exista si posibilitatea selectarii proprietatilor de Display din Control Panel). Apoi se alege optiunea Background din partea de sus a meniului. Imaginea pe care ai luat-o de la noi nu exista deocamdata in lista ta, deci trebuie introdusa. Alege "Browse..." din dreapta listei. Navigheaza pana la cand gasesti imaginea pe care-ai salvat-o si apoi apasa "Open". Te vei intoarce la meniul principal, unde vei alege "Apply" din partea de jos. Apasa si "OK" si gata!

Cat costa?
Nimic! Este un serviciu absolut GRATUIT pe care-l oferim tuturor prietenilor nostri, printre care, se pare, te afli si tu :)
Noi credem ca meriti, tu nu?

Cate imagini am dreptul sa salvez?
Cate vrei. Sau cate poti. N-are rost sa-ti scriem mai multe.

Pentru alte intrebari sau nelamuriri:
webmaster@123start.ro