wallpapers.123start.ro
despre noi
Categorii
Links
Contact
intrebari frecvente
 

 

Spatiu Cosmic
3D
Natura
Militar
Desene animate
Peisaje
Fractali
Flori
Personaje
Masini
Muzica
Filme
Jocuri
Diverse
Tipe
Animale 

Wallpapers.123start.ro este un serviciu cu totul nou aparut in familia 123Start!. Existenta sa se datoreaza interesului manifestat fata de personalizarea calculatoarelor personale, interes manifestat de un numar din ce in ce mai mare de utilizatori.

Aflandu-ne in anii in care telefonul mobil poate fi personalizat astfel incat sa ofere un fundal cat mai placut celui ce-l foloseste, am fost surprinsi de lipsa existentei in Romania a mai multor servicii destinate personalizarii calculatorului tau, fie ca il folosesti pentru a lucra sau pentru a te relaxa. Astfel, venim in intampinarea ta construind ceea ce dorim ca, in timp, sa devina principala optiune on-line in ceea ce priveste obtinerea elementelor preferate pentru desktop.

Deocamdata, wallpapers.123start.ro se limiteaza la a-ti pune la dispozitie peste 1000 de imagini pe care le poti folosi ca fundal pentru mediul tau de lucru sau de joaca. In timp, vom adauga, pe cat posibil, diferite sectiuni care sa completeze gama de elemente de personalizare (screen saver-e, teme complete etc.).

Pentru moment, insa, succes la gasirea imaginii preferate!